ÅBNINGSTIDER

Museet og orangeriet er åbent onsdag til søndag kl. 11-16 i vinterhalvåret indtil den 25. marts 2018.

I sommerhalvåret fra 25. marts 2018 vil museet holde åbent tirsdag til søndag kl. 11-17. Orangeriet er lukket i vinterhalvåret.

Haven er et offentligt anlæg, som er åbent hele året rundt.

Museets telefon er åben i åbningstiden onsdag til søndag kl. 11-16

Entré til museet

Voksne: 50 kr.
Pensionister: 40 kr.
Studerende: 40 kr.
Grupper (over 10 pers.): 40 kr.
Børn (til og med 18 år): gratis
Skoleelever + lærere: gratis
Årskort til Bakkehuset: 75 kr. Årskortet er personligt og gælder til en person. Årskortet sælges også som gaver.

Fællesbillet til Frederiksbergmuseerne:

Fællesbilletten giver adgang til alle fem afdelinger i Frederiksbergmuseerne og gælder i et år fra købsdatoen. Pris: 125 kr. Læs mere om Frederiksbergmuseerne.

Omvisninger

Bakkehuset tilbyder omvisninger til både skoler og private grupper. Hvis du er en skoleklasse, så læs mere om vores forskellige undervisningstilbud, og hvis du er en privat gruppe kan du læse mere om bestilling af omvisninger her.

Adgang for handicappede

Der er adgang til både orangeriet og museets stueetage med kørestol, og handicaptoilet forefindes i museet. Kontakt gerne museet i forvejen før besøget for mere detaljeret viden om adgangsforholdene.

Fotografering og andre regler

Fotografering på museet og i orangeriet er tilladt uden brug af blitz. Mobiltelefoner skal være lydløse. Der skal holdes afstand til malerier og andre udstillede genstande. Det er ikke tilladt at sidde i de udstillede møbler. Mad og drikke må ikke indtages på museet. Borde og stole ved orangeriet er forbeholdt cafeens gæster. Hunde er ikke velkomne hverken på museet, i orangeriet eller i museumshaven.

Transport

Bus: 6A, 8A, 26.
Metro: Frederiksberg.
S-tog: Carlsberg Station, Valby Station, Ålholm Station.
Rejseplanen

Parkering

Rahbeks Allé er offentlig vej med 2-timers P-zone. Parkering er således tilladt i max 2 timer ved korrekt brug af P-skive. Ved parkering i mere end 2 timer, skal der benyttes parkeringslicens. Rahbeks Allé er spærret via en bom ud for Bakkehuset. Læs mere om parkeringsforholdene på Frederiksberg.