bestil en omvisning

Bakkehuset tilbyder omvisninger både i museets permanente udstilling og i særudstillingen på museets 1. sal. Vi tilpasser også gerne omvisningernes indhold efter jeres behov.

Der kan især i sommerhalvåret være stor efterspørgsel, og derfor anbefaler vi, at man booker sin omvisning i god tid.

Større grupper, som ønsker at besøge museet uden bestilling af en omvisning, bedes også melde deres ankomst i god tid i forvejen på mail: .

 

Omvisninger i museet og haven

Omvisningerne varer typisk 60 minutter, og der kan max være 25 personer per omvisning. Bestil din omvisning ved at sende en mail til

Prisen for omvisninger i museets åbningstid på hverdage er 500 kr. plus entré per gæst.
Uden for museets åbningstid og i weekenden er prisen 750 kr. plus entré. Hvis omvisningen finder sted uden for åbningstid, skal der påregnes et ekstra tillæg for åbning af museet uden for ordinær åbningstid, som er 500 kr. pr. påbegyndt time, dog minimum 2 timer. Bemærk også, at der altid betales entré per person efter gældende takster.

Bemærk at museets åbningstider skifter sommer og vinter. Læs mere om åbningstiderne her.

 Statuen af Oehl 499

Omvisninger i Søndermarken

Bakkehuset står også for omvisninger i den nært beliggende park, Søndermarken, for private grupper. Her kan man høre om Søndermarkens tilblivelse og om den romantiske havestil og om Adam Oehlenschlägers særlige forhold til Søndermarken. Undervejs kigger vi nærmere på de mange små, genopførte bygninger i parken. Mødestedet for omvisningen i Søndermarken er Bakkehuset. Husk godt fodtøj.

Prisen for omvisninger i Søndermarken er 1000 kr. og i den pris er inkluderet entré til museet for hele gruppen. Omvisninger i Søndermarken varer ca. 1,5 time, og der kan maksimalt være 25 personer med på omvisningerne.
Omvisninger i Søndermarken kan bestilles på mail: .


I sommerhalvåret holder Bakkehuset faste, åbne omvisninger i Søndermarken, som annonceres løbende i vores kalender.