Frivillige søges til pasning af Kamma Rahbeks have

Bakkehuset under Frederiksbergmuseerne søger frivillige til hjælp med pasning af Kamma Rahbeks genskabte have. Har du grønne fingre og lyst til at bruge 4 timer ugentligt, vil vi meget gerne høre fra dig.  Skriv venligst en mail til os, hvor du fortæller lidt om dig selv.  Vi skal bruge 7-8 personer med viden om og erfaring med pasning af haver. Du kommer til at indgå i et lille team af havearbejdere.

Bakkehuset er et litterært museum, en romantisk have og et kulinarisk orangeri med servering i sommerhalvåret fra påske til efterårsferien. Læs mere om stedet på www.bakkehusmuseet.dk.

For yderligere oplysninger kontakt museumsinspektør Gertrud With på eller tlf. 29290596.

 

blomst haven

 

Frivillige søges til hjælp med rundering i museet

Bakkehuset er et litterært og kulturhistorisk museum, som fortæller historien om Kamma og Knud Lyne Rahbek og de mange berømtheder fra guldaldertiden, som kom i deres hjem. Museet er netop blevet udvidet med et større areal til den permanente udstilling samt nye særudstillingslokaler på første sal. Vi søger lige nu et antal frivillige, som har tid og lyst til at hjælpe som runderende vagter i museets åbningstid og som vil udføre forefaldende museumsarbejde.
Interesserede bedes sende en mail til museumsinspektør Gertrud With på