Et af Bakkehusets stemningsfulde, lyse lokaler på 1. sal kan blive den perfekte ramme om dit arrangement.

Lokalet består af et dobbeltrum, formet som en vinkel, uden mulighed for at lukke mellem de to dele. Det er åbent for udleje til følgende typer af arrangementer:

1. Kulturelle arrangementer (små oplæsningsarrangementer, læseklubber, bogreception, foredrag, o.lign.)

2. Møder/konferencer og andre kommercielle formål.

Der er plads til 25-30 personer i lokalet, og der forefindes borde og stole, som kan kombineres på forskellig måde.

Der er trådløst internet i huset, men hvis der skal fremvises powerpoint eller bruges andet elektronisk udstyr i forbindelse med arrangementet, skal alt dette selv medbringes. Det er ikke muligt at mørklægge lokalet.

Priser: skolestue
Lokaleleje for kulturelle arrangementer: 500 kr. pr. time (min. 3 timer). Ved møder, konferencer og andre kommercielle arrangementer betales: 1000 kr. pr. time.
Priserne er incl. moms.

Regler for booking og aflysning:
Ved booking af lokalet i Bakkehuset betales et depositum, der svarer til 50% af lejen. Lokalet er først endeligt booket, når depositum er modtaget og lejekontrakten er underskrevet.

Aflysning af bookningen skal ske senest 2 uger før arrangementet enten på mail eller telefonisk til Bakkehuset. Ved senere aflysning betales 50% af lejen.

Ønsker man assistance og vejledning i forbindelse med sit arrangement kontaktes museumsinspektør Rikke Lagersted-Olsen (

 

 

Lokaleleje

Leje af Bakkehusets museumsrum

I særlige tilfælde er det muligt at leje Bakkehusets museumsrum til kulturelle og kommercielle arrangementer samt til film- og fotooptagelser. Denne form for udlejning aftales særskilt, send en mail med beskrivelse af dit arrangements formål og omfang til: .

Priser:
Leje i forbindelse med kulturelle arrangementer: 500 kr. pr. time (min. 3 timer).
Leje i forbindelse med kommercielle arrangementer samt ved film- og fotooptagelser: 1000 kr. pr. time.
Priserne er incl. moms.

Regler for booking og aflysning:
Ved booking af Bakkehusets museumsrum betales et depositum, der svarer til 50% af lejen. Museumsrummene er først endeligt booket, når depositum er modtaget og lejekontrakten er underskrevet.

Aflysning af bookningen skal ske senest 2 uger før arrangementet enten på mail eller telefonisk til Bakkehuset. Ved senere aflysning betales 50% af lejen.