butik pavillionI Bakkehusets museumsbutik kan du købe ting, du ikke kan få andre steder.  Her er litteratur om Bakkehusets personkreds og om historiske blomster, og du kan finde et større udvalg af lækre teer, kaffe samt chokolade. Alt sammen udsøgte varer til videre inspiration og fordybelse. Arkitekt og designer Amanda Betz har designet og fremstillet en kreation af æsker, postkort, bogmærker og nøgleringe, som er inspireret direkte af Kamma Rahbeks håndarbejder.

I forbindelse med julen har Amanda Betz designet en særlig serie af julepynt i papir til butikken, som findes i to størrelser - se billederne herunder.

Mange af butikkens varer har rod i historien om Kamma Rahbek, Bakkehuskredsen eller Bakkehusets romantiske have. Intet er overladt til tilfældighederne, så læg vejen forbi, hvis du søger den perfekte værtindegave eller julegave, eller hvis du blot vil forkæle dig selv.

Bakkehusets butik fungerer også som billetkontor for museet, og butikkens åbningstider følger museets åbningstider.
 

butik Amanda Betz julepynt 2

Amanda Betz' julepynt til Bakkehuset 2017. Stort papirklip 60 kr, lille papirklip 50 kr.

 butik Amanda Betz julepynt 1

 

butik 1

 Bakkehusets bogsortiment spænder vidt fra bøger om guldaldertidens litteratur og kultur til bøger om samtidslitteratur. I butikken finder du også flere bøger om nogle af de personer, som tilhørte Bakkehuskredsen.

 

butik Amandas bogmærker 1

Bogmærker i metal, inspireret af Kamma Rahbeks broderede pennevisker i sommerfugleform. Bogmærkerne er designet af Amanda Betz, 65 kr.

 

butik Amandas æsker 1

 Æsker i pap, designet af Amanda Betz, 190 kr. Den ene æske er en tro kopi af en af Kamma Rahbeks æsker og den anden er en moderne æske, inspireret af Kamma Rahbeks kreationer.

butik Amandas æsker 2

 

butik fold selv æsker

 Fold-selv-æsker i pap, 4 stk. pr. pakke. Æskerne er kopier af Kamma Rahbeks æsker.

butik penalhus

 

butik postkort 1

 Postkort med motiver fra Kamma Rahbeks æsker og gouacher, 10 kr. for små postkort, 25 kr. for store postkort.

butik postkort 2

 

butik yoyo