OBS! Orangeriet er lukket i vinterhalvåret. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen fra palmesøndag den 25. marts 2018.

orangeriet bord med spisende

Bordbestilling og brug af orangeriet

Det er ikke muligt at reservere bord i orangeriet, medmindre man er en gruppe på max 20 personer, der også har bestilt en omvisning i museet.

Bordbestilling for grupper på max 20 personer skal ske mindst en uge i forvejen.
Bestilt frokost i forbindelse med en omvisning består af en frokosttallerken (pris pr. person: 145,-). Andre ønsker aftales særskilt med personalet i orangeriet på email: .

Ved ændring af en reservation på min. 2 personer, skal dette ske senest dagen inden kl. 12.00. Ved ændring af en reservation på min. 5 personer skal dette ske senest 14 dage før. Hvis ikke ændringerne er meddelt forinden, faktureres den bestilte reservation.

For oplysninger vedrørende allergener og andre særlige behov, kontakt da orangeriet på email: .

Orangeriets udvalg af te og kaffe kan også købes i museets butik.

NB! Borde og stole i og omkring orangeriet er forbeholdt cafeens gæster, og det er ikke tilladt at nyde medbragt mad eller drikkevarer.

 

Orangeriets åbningstider:

Orangeriet er lukket i vinterhalvåret fra 1. oktober til 25. marts 2018. I sommerhalvåret fra 25. marts til 30. september 2018 vil orangeriet være åbent tirsdag – søndag kl. 11.00 - 17.00.

Orangeriet vil ekstraordinært åbne op på Kulturnatten den 13. oktober 2017 og i forbindelse med Bakkehusets juleaktiviteter den 26. november og den 3. december 2017.

orangeriet 4