omvisning havestuen

 

Temaomvisninger for grundskolen og ungdomsuddannelserne:

Temaomvisninger i Bakkehuset varer ca. 50 minutter og koster 400 kr. Bestilling sker på mail og husk at oplyse klassetrin, skolens navn samt navn og telefonnummer på kontaktperson ved bestilling.
Der kan max. være 28 elever på en temaomvisning, da museets rum er små. Vi anbefaler, at større grupper deles i to og ankommer på forskellige tidspunkter. Vi vil meget gerne tilrettelægge temaomvisningerne, så de kan indgå direkte i klassernes øvrige undervisning, og du er derfor meget velkommen til på forhånd at oplyse os om, hvad klassen forventes at arbejde med før og efter besøget hos os.

 

Undervisningsforløb for grundskolen og ungdomsuddannelserne:

Vores undervisningsforløb har forskellig varighed og koster 600 kr. Der skal typisk iberegnes noget forberedelse hjemme på skolen før klassens besøg på museet. Undervisningsforløbene finder sted i museets udstillingsrum, og klassens elever opfordres derfor til at vise hensyn i forhold til andre museumsgæster. Læs mere om vores forløb til grundskolen og ungddomuddannelserne.

Vi har udviklet forskelligt undervisningsmateriale til ungddomsuddannelserne, som kan downloades gratis og anvendes i undervisningen hjemme på skolerne. Materialet findes her på hjemmesiden eller på Skoletjenestens hjemmeside.


Museets ordensregler:
Mobiltelefoner skal være slukkede.
Mad og drikke må ikke indtages i museumsrummene.
Der skal holdes afstand til malerier og udstillede genstande.
De udstillede møbler må ikke benyttes.
Borde og stole i og uden for orangeriet er forbeholdt cafeens gæster.

Museet har desværre ikke en frokoststue. I sommerhalvåret henvises der derfor til græsplænen udenfor museet, hvis klassen vil spise frokost i forbindelse med et besøg. Store tasker må ikke medbringes i udstillingsrummene, men museet har aflåselige skabe til opbevaring af tasker under besøget.