butik pavillionMuseumsbutikken

I Bakkehusets museumsbutik kan du købe ting, du ikke kan få andre steder. Her er litteratur om Bakkehusets personkreds og om historiske blomster, og du kan finde et større udvalg af lækre teer, kaffe samt chokolade. Alt sammen udsøgte varer til videre inspiration og fordybelse. Arkitekt og designer Amanda Betz har designet og fremstillet en kreation af æsker, postkort, bogmærker og nøgleringe, som er inspireret direkte af Kamma Rahbeks håndarbejder.

Mange af butikkens varer har rod i historien om Kamma Rahbek, Bakkehuskredsen eller Bakkehusets romantiske have. Intet er overladt til tilfældighederne, så læg vejen forbi, hvis du søger den perfekte værtindegave eller julegave, eller hvis du blot vil forkæle dig selv.

 

Webshop

Mange af vores varer i museumsbutikken kan købes i Frederiksbergmuseernes fælles webshop. I webshoppen finder du derudover et udvalg af varer fra alle fem museumsbutikker og udstillingssteder.

Gå til webshoppen

 

butik 1

 Bakkehusets bogsortiment spænder vidt fra bøger om guldaldertidens litteratur og kultur til bøger om samtidslitteratur. I butikken finder du også flere bøger om nogle af de personer, som tilhørte Bakkehuskredsen.

 

butik Amandas bogmærker 1

Bogmærker i metal, inspireret af Kamma Rahbeks broderede pennevisker i sommerfugleform. Bogmærkerne er designet af Amanda Betz, 65 kr.

 

butik Amandas æsker 1

 Æsker i pap af høj kvalitet, specialdesignet af Amanda Betz. Den ene æske er en tro kopi af en af Kamma Rahbeks æsker (200 kr.), og den anden er en moderne æske (150 kr.), inspireret af Kamma Rahbeks kreationer.

 

 

butik postkort 1

 Stort postkort i eksklusiv papirkvalitet med motiver fra Kamma Rahbeks æsker og gouacher 25 kr. per stk.

 

butik postkort 2

Postkort med Kamma Rahbeks guachemalerier, indrammet af guldkant 15 kr.

 

 

Nøgleringe

Nøgleringe, designet af Amanda Betz, inspireret af motiver i museet, 20 kr.

 

Notesbøger

Lækre notesbøger med forfattercitater fra Bakkehusets personkreds, 130 kr.

 

butik penalhus