Fire unikke oplevelser

Frederiksbergmuseerne består af museerne Storm P. Museet og Bakkehuset og udstillingsstederne Cisternerne og Møstings Hus.

Vi ligger alle fire indenfor indbyrdes gåafstand og bindes sammen af Frederiksbergs to smukke parker, Søndermarken og Frederiksberg Have. Tilsammen inviterer vi indenfor til viden og oplevelser på tværs af litteratur, billedkunst, scenekunst, arkitektur og musik. Gennem kunstens kritiske, humoristiske og perspektiverende vinkler dækker vi både samtidens udtryk og 300 års historie, og med vores skiftende udstillinger og løbende arrangementer skaber vi unikke rammer for at tilegne sig viden, få pirret nysgerrigheden og vakt interessen for dialog og deltagelse.

Kulturoplevelsen kan skræddersyes til den enkeltes ønsker. Du kan fordybe dig i Storm P. Museets humoristiske skævheder, dykke ned i Cisternernes underjordiske verden, opleve årstidernes skiften i Søndermarken og Frederiksberg Have og gå i Oehlenschlägers fodspor ned til et møde med den danske guldalder i Bakkehusets smukke stuer og romantiske have og nyde kaffe, te og historisk inspireret mad i Orangeriet. Undervejs kan du se en udstilling med den nyeste samtidskunst i Møstings Hus.

 

Fællesbillet


Frederiksbergmuseerne indstiller midlertidigt salg af fællesbilletter. Vi relancerer fællesbilletten i november/december 2021.

Fællesbilletter, der er købt inden corona-nedlukningen den 9. december 2020, kan fortsat anvendes i 2021 (se nedenfor ang. forlænget gyldighed). Det skal dog oplyses, at Alhambra (tidl. Revymuseet) er flyttet sammen med Storm P. Museet og således ikke længere udgør et selvstændigt museumsklip i kortet.
Du kan bruge fællesbillettens klip på almindelige besøg i museernes udstillinger. Kommer du for at deltage i et gratis arrangement, f.eks. en åben omvisning, er det også helt OK. Dog skal du ved arrangementer, der kræver tilmelding, stadig tilmelde dig.
Årets udstilling i Cisternerne, Tomás Saraceno: Event Horizon, opleves i båd og kræver forhåndsbooking til en pris af 125 kr. per person. Dette er IKKE inklusiv i fællesbilletten. Vi tilbyder i stedet vores gæster med fællesbillet at opleve Cisternerne og årets udstilling via en gangbro gennem udstillingen uden forhåndsbestilling.

Forlænget gyldighed
Den normale gyldighed på fællesbilletten er 1 år fra købsdatoen.
Pga. coronanedlukningen forlænger vi imidlertid gyldigheden, således at ubrugte klip på fællesbilletten kan indløses til og med den 30. november 2021. Det sammenfalder med, at Cisternerne sæsonlukker, og vi relancerer en ny fællesbillet.