omvisning mellemstue

 

Med en omvisning i Bakkehuset får du en levende og tankevækkende indgang til guldaldertidens kultur, historie og litteratur. På vores omvisninger udforsker vi Kamma og Knud Lyne Rahbeks guldalderhjem og dykker ned i alle de spændende historier, der knytter sig til de udstillede genstande og til de mange personer, der færdedes på dette sted for over 200 år siden. Vi tilpasser også gerne omvisningernes indhold efter jeres behov.

Der kan især i sommerhalvåret være stor efterspørgsel, og derfor anbefaler vi, at man booker sin omvisning i god tid.

Større grupper, som ønsker at besøge museet uden bestilling af en omvisning, anbefales at melde deres ankomst god tid i forvejen på mail: .

 

Covid-19 information

Vi vil gerne tilbyde trygge rammer for dig og din gruppe under besøg i Frederiksbergmuseerne, og derfor gennemfører vi kun omvisninger, som lever op til sundhedsmyndighedernes gældende retningslinjer. Er I flere end 10 personer i din gruppe, holdes omvisningen udenfor museet og gruppen deles op i hold, som på skift går ind i museet. Har du spørgsmål til omvisningerne, kontakt os da på mail:  

Vi opfordrer til, at man passer på hinanden og holder afstand til andre under besøget.

 

Omvisninger i museet

Omvisninger i museet varer typisk 60 minutter, og der kan max være 25 deltagere per omvisning. Bestil din omvisning ved at sende en mail til

 

Pris (hverdage i åbningstiden):

Prisen for omvisninger inden for museets åbningstid på hverdage er 500 kr. plus entré per gæst. 

 

Pris (i weekender, om mandagen og udenfor åbningstid):

Prisen for omvisninger inden for åbningstiden i weekender er 750 kr. plus entré per gæst. Uden for museets åbningstid i weekender koster omvisninger 750 kr. + et ekstra tillæg for åbning af museet uden for ordinær åbningstid, som er 500 kr. pr. påbegyndt time, dog minimum 2 timer.

Bemærk at der ved alle omvisninger i museet altid betales entré per person efter gældende takster. Se de aktuelle entrepriser her.

Bemærk at museets åbningstider skifter sommer og vinter. Læs mere om åbningstiderne her.

 Søndermarken

Omvisninger i Søndermarken

Bakkehuset står også for omvisninger i den nært beliggende park, Søndermarken, for private grupper. Her kan man høre om Søndermarkens tilblivelse og om den romantiske havestil samt om digteren Adam Oehlenschlägers særlige forhold til den grønne have. Undervejs kigger vi nærmere på de mange små, genopførte bygninger i parken. Husk godt fodtøj til vandreturen.

Mødested: Gruppen møder guiden ved Bakkehuset, og derefter spadserer vi sammen op til Adam Oehlenschlägers statue i Søndermarken, hvor det hele begynder. Samlet set varer omvisningen ca. 1,5 time.

Prisen for omvisninger i Søndermarken er 800 kr. Der kan maksimalt være 25 personer med på omvisningen.
Omvisninger i Søndermarken kan bestilles på mail: .