omvisning mellemstue

Bakkehuset er lukket fra 16. august 2019 til 30. april 2020. Omvisninger i museet og i Søndermarken kan først finde sted efter 15. maj 2020.

 

På vores omvisninger oplever man både de historiske stuer med rekonstruktionen af Kamma og Knud Lyne Rahbeks hjem og de skiftende udstillinger på 1. sal. Vi tilpasser også gerne omvisningernes indhold efter jeres behov.

Der kan især i sommerhalvåret være stor efterspørgsel, og derfor anbefaler vi, at man booker sin omvisning i god tid.

Større grupper, som ønsker at besøge museet uden bestilling af en omvisning, anbefales at melde deres ankomst god tid i forvejen på mail: .

 

Omvisninger i museet

Omvisninger i museet varer typisk 60 minutter, og der kan max være 25 deltagere per omvisning. Bestil din omvisning ved at sende en mail til

Pris (hverdage i åbningstiden):

Prisen for omvisninger inden for museets åbningstid på hverdage er 500 kr. plus entré per gæst. Uden for museets åbningstid koster omvisninger 750 kr. + et ekstra tillæg for åbning af museet uden for ordinær åbningstid, som er 500 kr. pr. påbegyndt time, dog minimum 2 timer.

Pris (i weekender, om mandagen og udenfor åbningstid):

Prisen for omvisninger inden for åbningstiden i weekender er 750 kr. plus entré per gæst. Uden for museets åbningstid i weekender koster omvisninger 750 kr. + et ekstra tillæg for åbning af museet uden for ordinær åbningstid, som er 500 kr. pr. påbegyndt time, dog minimum 2 timer.

Bemærk at der ved alle omvisninger i museet altid betales entré per person efter gældende takster. Se de aktuelle entrepriser her.

Bemærk at museets åbningstider skifter sommer og vinter. Læs mere om åbningstiderne her.

 Søndermarken

Omvisninger i Søndermarken

Bakkehuset står også for omvisninger i den nært beliggende park, Søndermarken, for private grupper. Her kan man høre om Søndermarkens tilblivelse og om den romantiske havestil samt om digteren Adam Oehlenschlägers særlige forhold til den grønne have. Undervejs kigger vi nærmere på de mange små, genopførte bygninger i parken. Mødestedet for omvisningen i Søndermarken er Bakkehuset. Husk godt fodtøj til vandreturen.

Prisen for omvisninger i Søndermarken er 800 kr. Omvisninger i Søndermarken varer ca. 1,5 time, og der kan maksimalt være 25 personer med på omvisningerne.
Omvisninger i Søndermarken kan bestilles på mail: .