menukort sild

Stimuler smagsløgene i de stemningsfulde omgivelser

I orangeriets restaurant lægges der vægt på håndværket, råvarerne og årstidernes skiften, og vi glæder os til at servere det bedste af det bedste for jer.

Orangeriets delikate smørrebrød og den nyproducerede sylteserie er udviklet af Bakkehusets kokke Allan Haunstrup og Anne Sofie Berlin. Rosforth & Rosforth leverer orangeriets vine og udvalget er tilpasset, så det passer perfekt til smørrebrødet. Vinene kan også sagtens nydes selvstændigt i solen foran orangeriet. Vores øl kommer fra lokalområdet, Frederiksberg Bryghus, og man kan få serveret både snaps og saft, baseret på gamle opskrifter. Hart Bageri leverer det lækre brød, og Risteriet den gode kaffe, brygget med tid og respekt for den valgte kaffebønne. Hos Bakkehusets værtspar Kamma og Knud Lyne Rahbek blev der først og fremmest serveret te for gæsterne, og i orangeriet kan man vælge mellem fem fantastiske teer, leveret af Sing Tehus. Ønsker du lidt sødt til kaffen eller teen, så prøv en af orangeriets lækre desserter. Alt er lavet fra bunden af vores dygtige kok Anne Sofie Berlin, som har ladet sig inspirere af bagværk og kager fra Kamma og Knud Lyne Rahbeks tid.

Læs mere om den historiske baggrund bag orangeriets udvalg og om Bakkehusets litterære museum her.

Se vores menukort her.

orangeri kartoffelmad

 

orangerietkaffe

 

orangeriet 16