Bakkehuset står gerne til rådighed for pressen med både oplysninger om aktiviteter og udstillinger i museet og orangeriet samt med viden om bygningen, Bakkehusets personkreds og perioden 1770-1850 i dansk litteratur, historie og kulturhistorie. Vi bidrager også gerne med pressebilleder i høj opløsning til redaktionelt brug.

Pressekontakt:
Museumsinspektør Rikke Lagersted-Olsen: , tlf. 33 31 43 62

Aktuelt:

Viggo Dahl akvarel Bakkehuset

Bakkehuset skal restaureres

Med rødder tilbage i 1600-tallet er Bakkehuset Frederiksbergs ældste bygning og den lange historie har naturligvis sat sit præg på mange niveauer.
Vi er meget glade for at kunne fortælle, at Frederiksberg Kommune nu vil stå i spidsen for en gennemgribende restaurering af Bakkehuset, så huset dermed vil blive bedre rustet til fremtiden. På grund af restaureringsprojektet vil Bakkehuset være lukket fra 16. august 2019, mens Orangeriet vil være åbent frem til den 1. september 2019. Vi glæder os til at byde jer alle sammen velkommen, når Bakkehuset og Orangeriet genåbner i april 2020.