Museet


Planlæg dit besøg under COVID-19

Vi lægger stor vægt på, at dit besøg bliver både inspirerende og trygt - også under Covid-19. Vi følger myndighedernes anbefalinger under Covid-19 og derfor har vi følgende retningslinjer under besøg i museet:

Coronapas og billetsalg
Du skal kunne fremvise et gyldigt coronapas i forbindelse med køb af billet til museet. Billetter kan købes i museets billetsalg ved hovedindgangen. Vi opfordrer alle, der har muligheden derfor, til at benytte kontaktløs betaling fremfor kontanter. Er der optaget ved museets billetskranke, beder vi dig om at holde god afstand til dem foran i køen. Du skal ikke reservere tid til besøg i museet på forhånd, medmindre du kommer med en større gruppe.

Afstand
Husk at holde god afstand til hinanden under besøget. Der kan samlet være 38 gæster i museet i coronatiden, og i alle vores lokaler vil det fremgå, hvor mange, der må opholde sig der. Museets medarbejdere vil være til stede i udstillingerne, og hjælpe med at der ikke er for mange der opholder sig samme sted. Er du i tvivl om noget, så spørg os.

Hygiejne
Der er håndsprit til rådighed på museet og i Orangeriet, og vi opfordrer til ekstra grundig håndvask på museets toiletter.

Rengøring
Vi vil løbende og flere gange dagligt sikre grundig rengøring særligt på overflader, der udsættes for berøring.

Grupper
Museet arrangerer fortsat omvisninger, men kun for max 9 personer. Kontakt os på mail: , hvis du ønsker at bestille en omvisning, eller har spørgsmål til, hvordan vi håndterer omvisninger under Covid-19.

Eventyrakademiet
I familieområdet "Eventyrakademiet" har vi indført en række særlige forholdsregler:
Alle børn og voksne skal afspritte hænder inden de besøger Eventyrakademiet

Orangeriet
Du skal kunne fremvise gyldigt coronapas, hvis du sidder indendørs i Orangeriet. Sidder du udendørs, er det ikke nødvendigt at fremvise coronapas.

Vi glæder os til at se jer. På gensyn!