Vi vil gerne så vidt muligt tilbyde trygge rammer for dig og din klasse under besøg i Frederiksbergmuseerne, og derfor gennemfører vi kun undervisningsforløb og omvisninger, som lever op til sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Det betyder, at nogle af vores eksisterende tilbud omlægges til nye former, og nogle tilbud må vi undlade at udbyde i den nuværende situation. Kontakt venligst Bakkehusets undervisningsansvarlige () for at høre nærmere om mulighederne, eller hvis du har spørgsmål.
Mulighederne for afvikling af vores forløb vil løbende blive opdateret i henhold til myndighedernes anbefalinger.

 

Særlige foranstaltninger under Covid-19:

- Alle over 12 år skal bære mundbind eller visir under besøget.
- Håndsprit skal benyttes af alle i gruppen ved ankomst og afslutning på museet. Håndsprit findes på museet, men klassen er også velkommen til at medbringe egen håndsprit.
- Har I behov for at vaske hænder før undervisningen på museet, skal dette helst ske før tidspunktet for undervisningens forventede start.
- For at undgå smitterisiko er det læreren alene, der deler materialer og redskaber ud til eleverne. Vi anbefaler så vidt muligt, at elever/lærere selv medbringer skriveredskaber til brug på museet for at mindske smitterisiko.
- Det kan være nødvendigt at dele gruppen op i mindre enheder, idet der kan være begrænsninger for antallet af gæster i de enkelte udstillingsrum.
- Nogle (dele) af vores undervisningsforløb afvikles udendørs, så medbring gerne overtøj efter vejrforholdene.
- I undervisningen skal eleverne holde afstand til hinanden og 2 meters afstand til museumsformidleren.
- I videst mulig omfang forsøger vi at lægge undervisningen udenfor museets åbningstid.
- Museet sørger for at kontaktflader rengøres løbende og efter forløbet i henhold til myndighedernes anbefalinger.